stylingclinics.nl

Modetrends winter 2017/2018 voor de man

Wanneer je geïnteresseerd bent in mode en graag een beetje bij de tijd wil blijven hierin is het verstandig om de trends een beetje in de gaten te houden. Over het algemeen zie je in je omgeving vaak wel een beetje wat ‘in’ is en was dus veel mensen dragen. Wanneer je echt die trendsetter wilt zijn kan het heel erg van pas komen om dus de trends bij te houden en jij de eerste bent die ergens mee loopt. Om deze reden even kort de modetrends van winter 2017/2018 op een rijtje.

 

Verschuiving naar wat ‘normalere’ kleding

Wat een grote trend is deze tijd onder de man is om een beetje casual kleding te dragen. Broeken, truien, t-shirt, chino’s gewoon de normale kledingstukken. Er zijn een heleboel modemerken die hierin mee doen. Denk aan Zara H&M of PME Legend. Voorheen was echt meer de klassieke herenmode hip. Je kunt hierbij denken aan herenpakken, scherpe snitten en klassiekers. Toch kleedt de man van nu zich wat meer casual.

 

Statement items

Dat de casual kleding nu in is betekend niet dat er geen gekkere statement items gedragen mogen worden. Deze worden juist gedragen met de casual kleding om de outfit een beetje op te pimpen. Denk aan gekke kleuren, prints en bijzondere modellen.

 

Alles oversized

Een hele belangrijke trend die je vast en zeker voorbij hebt zien komen is oversized kleding. En dan kan je denken aan jassen, truien, broeken, alles mag een beetje losjes zitten. De oversized jassen gaan gepaard met de trend dat jassen veel vaker gewatteerd zijn. Ook gaat deze trend weer mooi samen met de statement items. Want een oversized jas is ook sneller een statement item.

 

Veel en felle kleuren

En dan de laatste trend is ‘veel kleur’. Helemaal voor het winterseizoen is dit een trend die erg opvallend was. Felle rode jassen knalgele schoenen, of truien met gekke printjes, niks was te gek. Hoe meer kleur hoe beter, en dit is zeker een nieuwe trend ten opzichte van vorige jaren.

Mobiele versie afsluiten