stylingclinics.nl

Nieuw met Nubikk

Nubikk dames

Misschien ben je er al helemaal verliefd op of misschien heb je er zelfs nog nooit van gehoord. Maar de schoenen van Nubikk dames zijn helemaal in. Dit merk is relatief nieuw in de modewereld maar heeft in zowel Nederland als België en daarbuiten al snel naam gemaakt. Zelf kwam ik dit merk tegen toen ik op zoek was naar een goed stel witte sneakers. Ik kan u vertellen dat ik die gevonden heb. Naast nog een paar laarzen een twee andere paren sneakers. Oeps! In deze blog zal ik meer vertellen over dit merk, hun werkwijze en soorten schoenen en mijn persoonlijke favoriet.

Merk

Zoals ik eerder zei, is het merk relatief nieuw. De visie van het merk is dat het gemaakt is om te dragen. Een alledaags product dat er geweldig uitziet en dat je de hele dag aankan zonder dat het saai wordt of vervelend gaat zitten. Het merk is jong en dat is te zien in hun producten die ook jeugdigheid en levendigheid uitstralen.

Werkwijze

De Nubikk dames schoenen worden gemaakt van suède en kalfsleer met een rubberen zool voor extra comfort. Ja het is echt waar, deze schoenen zijn zowel mooi als comfortabel. Wie mooi wil zijn, hoeft dus geen pijn te lijden! Door de materialen die gebruikt worden, zijn de schoenen van geweldige kwaliteit en gaan ze lang mee. Dat is handig want ondanks dat we graag nieuwe schoenen kopen, doen we dat voor de lol en niet omdat onze andere schoenen na twee weken al helemaal uit elkaar gevallen zijn.

Soorten schoenen

De soorten schoenen van Nubikk zijn heel divers. Hun assortiment heeft zowel sneakers als enkellaarzen als biker boots. Iedere outfit is te stylen met Nubikk dames schoenen want er is voor elke outfit wat wils. Ga je voor een stoere outfit met zwart leren jack? Dan kunnen daar zowel biker boots als sneakers onder. Of wil je misschien, ook nu het nog winter is, een jurkje aan? Met een goede panty en schattige enkellaarsjes is die outfit zo gestyled.

Mijn persoonlijke favoriet

Mijn persoonlijke favoriet is de Nubikk Lucy Fringe white. Toen ik op zoek ging naar witte sneakers werd ik meteen verliefd op deze. Het is in feite een simpele witte schoen maar door de details is het allesbehalve saai. De sportieve zool maakt dat de schoenen stoer zijn en ultiem comfortabel. En de fringes geven de schoenen een vrouwelijke touch. Best of both worlds! Ik heb de schoenen nu al een poos en ze zien er nog net zo goed uit als toen ik de uit de doos haalde!

Mobiele versie afsluiten