stylingclinics.nl

Stoere jeans van Vingino

Vingino

Mijn dochter draagt het liefste jeans. Ze weigert steevast rokjes en jurkjes te dragen. Gelukkig maakt ze een hoge uitzondering voor de verjaardagen van haar oma, voor de rest wil zij alleen maar in spijkerbroek. Zo komt het dus dat wij een enorme collectie aan spijkerbroeken in huis hebben, 1 paar is namelijk niet genoeg. En als mijn dochter een favoriet moet opnoemen: dan kiest zij steevast voor haar Vingino jeans!

Italiaanse stijl

Toen ik voor het eerst van Vingino hoorde, dacht ik zelf aan Italië. De naam deed nogal Italiaans aan en later bleek dat zij zich ook door de Italiaanse mode laten beïnvloeden. Toch is het een Nederlands merk, dus de stijl wordt wel aangepast aan de Nederlandse smaak. Niet dat mijn dochtertje het wat uitmaakt. Zij vindt Vingino vooral mooi en lekker zitten.

Vingino namen

Het leuke van de spijkerbroeken van Vingino is dat ze allemaal kindernamen hebben. Namen zoals Aimy, Carol en Amara. De beste vriendin van mijn dochter heet Amara, dus die vond het superleuk toen mijn dochter een broek droeg met haar naam. Zo leuk dat ze zelf ook meteen een paar aan haar moeder heeft gevraagd.

Modieus en robuust

Mijn dochter is een wildebras, haar kleding moet dus wel tegen een stootje kunnen. Zo klimt zij het liefste in bomen en gaat ze op ontdekkingsreizen in het bos bij ons achter. Vraag me niet wat ze allemaal doet daar, ik weet alleen dat vaak thuiskomt met vieze kleding en dat die behoorlijk vaak gewassen moeten worden. Het mooie aan haar Vingino jeans is, dat ze mooi blijven, zelfs na haar avonturen en het vele wassen. Zo krijg je echt waar voor je geld.

De juiste maat

Waar je op moet letten als je een broek koopt, is dat ze wat smaller vallen dan standaard Nederlandse spijkerbroeken. Vingino is namelijk gebaseerd op de Italiaanse mode, en Italianen zijn nou eenmaal smaller gebouwd dan ons gezonde Hollanders. Ik raad je dus aan om een maat groter te kopen als je kind breedgebouwd is. Als je online wil shoppen, kan je bijv. wel je kind een keer een broek laten passen in de winkel. Er zijn zat Vingino winkels te vinden in Nederland. Als je dan de juiste maat weet, kan je voortaan online bestellen. Als je trouwens wil weten waar winkels zijn die Vingino kopen, kan je op hun website kijken. Daar staan alle winkels in Nederland vermeld.

Mobiele versie afsluiten