Met Valchromat en betonlook plaat maak jij een nieuwe keuken

Het kan zomaar zijn dat je net bent verhuisd naar een schitterend huis. Dat je daarmee enorm in je nopjes bent. Maar dat je de keuken eigenlijk spuuglelijk vindt. Je kunt er dan, als je budget het toelaat, voor kiezen om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen, maar wat nu als dat een beetje teveel van het goede is? Want wat als je de indeling wel prima vindt, maar alleen het uiterlijk van de keuken niet kunt uitstaan? Dan is er altijd een andere oplossing te bedenken. Zo kun je met Valchromat, door en door gekleurd MDF zelf nieuwe frontjes maken voor de keukenkastjes. Dit bespaart je veel geld. Ook kun je met betonlook plaat aan de gang voor een nog meer eigentijds interieur.

Valchromat is in heel veel kleuren verkrijgbaar

En omdat het hier gaat om door en door gekleurd MDF is het materiaal ook nog eens gemakkelijk te be- en verwerken. Je kunt Valchromat gebruiken om nieuwe frontjes op je keukenkastjes te maken. Wil je er nog een figuur in frezen? Dat kan gewoon. Je hoeft je geen zorgen te maken over de binnenkant van Valchromat. De kleur is namelijk door de complete plaat heen hetzelfde. Wil je Valchromat gebruiken voor je keukenkastjes? Dan kan het wel verstandig zijn om de kastjes, nadat je ze hebt gemaakt, even af te lakken. Zo gaan ze net wat langer mee en zullen er geen watervlekken inkomen.

Een nieuwe keuken, maar toch niet

Andere frontjes doen echt al wonderen voor je keuken. Zeker wanneer je tevreden bent over de indeling van de keuken en als alle apparatuur het nog goed doet, is het zonde om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen. Maar wat veel mensen vergeten bij het verfraaien van de keuken is de muur. Je wilt natuurlijk niet dat vetspetters terechtkomen op je net geschilderde muren en dus zul je daar een plaat moeten aanbrengen of tegeltjes moeten plaatsen. Kies ook hier voor Valchromat en je weet zeker dat je er jarenlang plezier van zult hebben.

Low budget, maar zeker niet goedkoop ogend

Een compleet nieuwe keuken is hartstikke duur. Wanneer je zelf nieuwe kastfrontjes gaat maken is het daarom wel van belang dat je voor mooie materialen kiest, zoals Valchromat. Hierdoor krijgt jouw keuken een prachtige uitstraling, maar dan voor maar een fractie van de prijs. Vergeet ook niet om mooie nieuwe greepjes te bestellen. Je kunt ook hier precies die greepjes kiezen die jij mooi vindt en die passen bij jouw keuken.

Categorie├źnHuis