Met Woodwick bijzondere geuren in huis!

We houden er allemaal van als ons huis lekker ruikt. Zeker nu de tijd er weer aan komt dat de centrale verwarming opgestookt gaat worden, kan het zijn dat het huis wat muf gaat ruiken. Om dit te voorkomen kun je van alles doen, sprayen, speciale zakjes in je stofzuigerzak doen, met schoonmaakmiddel in de weer. Maar het mooist, het fijnst en het meest sfeervol zijn wel de kaarsen van Woodwick. Met de Woodwick kaarsen haal je de meest bijzondere geuren in huis. Geuren die je, natuurlijk, niet door elkaar gaat gebruiken. Maar iedere avond een andere Woodwick kaars aan, geeft een garantie op een heerlijk geurend huis.

Een knappend mini-haardvuurtje met Woodwick

Een van de bijzondere eigenschappen van de Woodwick kaarsen is dat ze een houten lontje hebben. Dat houten lontje zorgt er nou net voor dat je het branden van de kaars anders ervaart dan anders. Want een houten lontje klinkt als of je een klein haardvuurtje hebt aangestoken. Dat maakt de ervaring nog mooier. De kaars doet het het best als de lont een halve centimeter boven het kaarsvet blijft. Dit kun je gemakkelijk zelf doen, je hebt hier geen gereedschap bij nodig.

Woodwick voor in ieder huis

De kaarsen van Woodwick zijn er in veel verschillende geuren. Daarom zijn ze behalve leuk voor jezelf, ook érg leuk om cadeau te doen. De kaarsen zijn allemaal gegoten in glas. Hierdoor zijn ze, ook als ze niet branden, erg mooi om te zien. Je kunt het glazen deksel gebruiken als onderzetter op het moment dat je de kaars brandt. Zo weet je zeker dat de onderkant niet te warm wordt en je meubels niet beschadigd raken. Als de Woodwick kaars uit is en het kaarsvet (soja!) is gestold, dan kun je het glazen deksel weer bovenop de kaars doen. Doe dat vooral niet te vlug, neem de tijd.

Helemaal zen met Woodwick

De kaarsen van Woodwick kunnen heel goed gebruikt worden om bij te mediteren. Ze geven een heerlijke subtiele geur af die ervoor kan zorgen dat jij helemaal kunt ontspannen. Ook bij (langzame) yoga-oefeningen of een uitgebreide bad-sessie zijn deze kaarsen een welkome aanvulling. De kaarsen moeten minimaal twee uur en liever nog meer achter elkaar branden. Dan blijven ze het mooist. Dat geeft jou ruim de tijd om én te mediteren, én je yoga-oefeningen te doen en daarna nog lekker te badderen. Een heerlijke luxe die je niet hoeft te delen.